19 Jul

5 grunner til å ta med hunden på fisketur

Å dra på fisketur er noe av det mest avslappende som finnes for oss fiskere. Noen synes vel at det er litt rart, men ingenting slår følelsen av å nyte naturen i ro og mak, ventingen mens du håper at fisken skal bite og ikke minst å komme litt bort fra hverdagen. En fisketur er alltid vellykket enten fisken biter eller ikke. Men denne spesielle opplevelsen burde også hunden din få ta del i. Hunden din trenger også å bli stimulert med nye inntrykk akkurat som oss. Det er viktig for hunder å stimulere luktsenteret i hjernen, det er én god grunn til å ta med hunden din.

shutterstock_336724397Hunden er en morsom venn

Hunder finner alltid på noe morsomt, derfor har du noen til å underholde deg mens du venter at fisken skal bite. Og skulle du få en kvist på kroken istedet for fisk, har du en venn som gjerne vil leke med den. Den går ikke til spille. Du får også muligheten til å ta virkelig pene og morsomme bilder av hunden din, som du ikke kunne tatt hjemme. Av disse kan du skrive en historie som du kan dele, kanskje på en populær blogg om hunder? Er det kjølig ute og du begynner å fryse, har du en god varm venn som gjerne vil dele litt kroppsvarme med deg.

Så hva venter du på?

Ta hunden din med neste gang du skal på fisketur. Du vil ikke angre på det senere. Skulle hunden din lage litt oppstyr på en eller annen måte den dagen, vil du uansett sitte igjen med enda en morsom historie du kan fortelle til venner og bekjente. Blir fisketuren en vane for dere, vil hunden din lære seg hva den kan og ikke kan gjøre etterhvert. Ikke vær alene om opplevelsene. La hunden ta del i fiskelykken for å gi deg stimuli, underholdning, varme, bilder og historier, og sist men ikke minst; du vil skape et tettere bånd til din firbente venn.